Algemene informatieWordt uw kind binnenkort 4 jaar, of gaat u verhuizen naar Leiderdorp? Dan komt u voor de keuze te staan naar welke basisschool uw kind straks zal kunnen gaan.

In veel gevallen wordt gekozen voor de dichtstbijzijnde basisschool. Maar is dat wel de juiste? Het is belangrijk dat die goed aansluit bij u en uw kind en bij de omgeving waarin het opgroeit. Het maken van een afweging van welke zaken op een school u belangrijk vindt, kan u helpen bij de keuze. Is de identiteit belangrijk, of de mogelijkheid van ouderparticipatie? Hoe is het team samengesteld? Is het overblijven geregeld, wat zijn de pedagogische en de didactische uitgangspunten? Hoe ziet het gebouw er uit? Het zijn allemaal zaken die u kunt laten meewegen bij de keuze. Het kiezen van een basisschool is een belangrijke moment, u kiest immers voor een periode van zeker 8 jaar.

Informatie over onze locaties kunt u natuurlijk krijgen bij de school zelf. Bij uw keuze willen wij u vanzelfsprekend behulpzaam zijn Door een gesprek op school, of door het doorlezen van de Schoolgids en het bezoeken van de site (www.dehasselbraam.org). Daarnaast kunt u met ouders praten die de school kennen.

We zien u graag terug op onze school!

Nieuws van De Hasselbraam

De Hasselbraam in beeld

Powered by BasisOnline | Privacybeleid